• Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
  • English
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
İçim “Probiyotik Doğal Yoğurt” bağışıklığı destekliyor

İçim “Probiyotik Doğal Yoğurt” bağışıklığı destekliyor

editor by editor
02/01/2023
in Firmalardan haberler, Haberler
Reading Time: 2 mins read
A A

‘İçim’le Hayata Dolu Tarafından Bak’ mottosuyla tüketicilerine ulaşan Ak Gıda-İçim Süt’ün pazara sunduğu yeni ürünü İçim Probiyotik Yoğurt, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklığı desteklemeye yardımcı olma özelliğiyle öne çıkıyor.

Son dönemde sağlıklı beslenme ve kendini iyi hissetme trendinin yaygınlaşmasıyla birlikte tüketiciler zinde olmayı ve sağlıklı yaşam sürdürmeyi daha çok önemsiyor ve beslenme alışkanlıklarını da bu yönde şekillendiriyor. Bu eğilim, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan probiyotik içeriği yüksek fonksiyonel gıdalara ilgiyi de artırıyor. Özellikle kış aylarında bağışıklık ile ilgili besin desteği arayanlar, tercihlerini probiyotiklerden yana kullanarak probiyotik yoğurt ve kefir tercih ediyor.

Ak Gıda- İçim Süt Pazarlama Direktörü Selin Dora Falay, son iki yılda çift haneli büyüyen probiyotik ürünler pazarının, dünyada artan sağlık bilincine ve fonksiyonel besinlere olan talebe paralel olarak önümüzdeki yıllarda da büyümesini öngördüğünü belirtti. Falay; “Tüketicilerimizin beklentileri doğrultusunda geliştirdiğimiz yeni ürünümüz İçim Probiyotik Yoğurt’u pazara sunduk. İçim Probiyotik Yoğurt, 750 gramlık ambalajında içerdiği milyarlarca faydalı mikroorganizma ile sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı oluyor. Fonksiyonel yoğurt kategorisinde yerini alan İçim Probiyotik Yoğurt, vücudunu desteklemek isteyen ve öğünlerine yoğurdu dahil etmek isteyen herkes tarafından rahatlıkla tüketilebilir. İçim Probiyotik Yoğurt; öğün aralarında sade olarak, müsli veya kuru meyve gibi malzemelerle karıştırarak ya da yemeklerin yanında tercih edilebilir,” dedi.

Tags: #bağışıklık#fonksiyonelyogurt#foodbusiness#foodingredients#gida#gidahaberleri#gidasektoru#gıdaendüstrisi#içimsüt#kefir#müsli#probiyotikliyogurt#sindirim#sut#sutvesuturunleri#yogurtakgida
Previous Post

Beta Gıda, bilim yolunda ilerliyor

Next Post

İstanbul Fuar Merkezi 96 bin metrekareden 225 bin metrekareye ulaşacak

editor

editor

Related Posts

Tamek Ice Tea’den yeni reklam filmi
Haberler

Tamek Ice Tea’den yeni reklam filmi

by fdturkey
12/09/2025
Şişecam Drinktec 2025’e Katılıyor
Haberler

Şişecam Drinktec 2025’e Katılıyor

by fdturkey
12/09/2025
Unilever Türkiye ve Arabistan Gıda Genel Müdürlüğü’ne Şirin Işık Atandı
Haberler

Unilever Türkiye ve Arabistan Gıda Genel Müdürlüğü’ne Şirin Işık Atandı

by fdturkey
11/09/2025
Président Tereyağı lezzeti artık Türkiye’de
Haberler

Président Tereyağı lezzeti artık Türkiye’de

by fdturkey
08/09/2025
Şenpiliç, gıda sektörünün geleceği için akademi ile el ele
Haberler

Şenpiliç, gıda sektörünün geleceği için akademi ile el ele

by fdturkey
08/09/2025
Next Post
İstanbul Fuar Merkezi 96 bin metrekareden 225 bin metrekareye ulaşacak

İstanbul Fuar Merkezi 96 bin metrekareden 225 bin metrekareye ulaşacak

ATO/Baran: “İhracat ve ihracatçı sayımızı artırarak büyümeyi sürdüreceğiz”

ATO/Baran: "İhracat ve ihracatçı sayımızı artırarak büyümeyi sürdüreceğiz"

TÜRİB: ELÜS işlemleri 2022 yılında, önceki yıla göre 3,6 kat arttı

TÜRİB: ELÜS işlemleri 2022 yılında, önceki yıla göre 3,6 kat arttı

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ONLINE MAGAZINE

The Latest Video News

Newsletter

  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
Call us: +90 212 454 22 22

© Copyright 2025, All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın

© Copyright 2025, All Rights Reserved