Tarım ürünlerinin tarladan sofraya kadar olan yolculuğunda ambalaj, yalnızca bir taşıma unsuru değil; ürünün kalitesini koruyan, raf ömrünü uzatan ve...
Türkiye’nin en çok tercih edilen noodle markalarından Indomie Türkiye, üretim sürecinin temel halkalarından biri olan buğday hasadını tamamladı. Trakya çevresinde...
Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte, otel, restoran ve kafe (HORECA) işletmelerinin donuk unlu ürün talebindeki artış dikkat çekiyor. Hazırlık süreçlerini kısaltan,...
Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, 2025 yılının ocak – mayıs döneminde ihracatını yüzde 12’lik artışla 432...
Türkiye’nin yerli sermayeli ilk meyve suyu markası ve içecek sektörünün öncü şirketlerinden DİMES, 2024 yılında yüzde 61 büyüme ile 7,7...