• Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
  • English
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Aile yadigarı lezzetler “Sinangil 60 Yıllık Tarifler” kitabında toplanıyor

Aile yadigarı lezzetler “Sinangil 60 Yıllık Tarifler” kitabında toplanıyor

Mutfaklarda en çok tercih edilen, Türkiye’nin ilk paketli un markası Sinangil, 60. yılında nesilden nesile aktarılmış, aslına uygun unlu lezzetlerin tariflerini “Sinangil 60 Yıllık Tarifler” kitabında topluyor. Şef ve sosyal medya fenomeni Şükran Kaymak’ın çağrısı ile başlayan kampanya doğrultusunda, Sinangil’i sosyal medyada takip eden katılımcılardan gelen tarifler öncelikle jüri tarafından değerlendirilecek. Ardından seçilen 60 farklı lezzet ve hazırlanışları, hem kitapta yer almaya layık görülecek hem de Sinangil’in sosyal medya hesapları ile kampanyaya özel web sitesinde paylaşılacak

fdturkey by fdturkey
19/01/2024
in Firmalardan haberler, Haberler
Reading Time: 2 mins read
A A

60. yılını kutlayan Türkiye’nin ilk paketli un markası Sinangil, sosyal medyada başlattığı kampanya ile zengin Türk Mutfağı’nın orijinal lezzet sırlarını gün yüzüne çıkarıyor. Şef ve sosyal medya fenomeni Şükran Kaymak’ın çağrısı ile başlatılan kampanya kapsamında, Sinangil’in Instagram takipçilerinin yolladığı nesilden nesilden aktarılarak aslını koruyan unlu lezzetlerin tarifleri ve bu tariflerin hikayeleri “Sinangil 60 Yıllık Tarifler” kitabında toplanıyor.

#ununuduymayankalmasın etiketiyle hayata geçen kampanyaya katılım için Sinangil’in Instagram hesabı takibe alındıktan sonra aile yadigarı unlu lezzetlerin yapılışı, bunlarla ilgili anılar ve istenirse eski aile fotoğrafları Sinangil Instagram hesabına doğrudan mesaj (DM) yolu ile iletilmesi gerekecek. Daha sonra kampanyanın yüzü Şükran Kaymak ve Sinangil şeflerinin da aralarında yer aldığı jürinin seçeceği 60 tarif, hikayeleri ile birlikte “Sinangil 60 Yıllık Tarifler” kitabına girmeye hak kazanacak. Kitapta yer alacak tariflerin hazırlanışının detaylı bir şekilde anlatıldığı videolara ise Sinangil’in sosyal medya hesaplarından ve kampanyaya özel web sitesinden de erişilebilecek. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiler, Sinangil’in Instagram hesabından duyurulacak.

Pazarın lideri Sinangil 60 yaşında

Eksun Gıda bünyesinde faaliyet gösteren ve 1963 yılından günümüze un sektörünün gözde markası olan Sinangil’in Türk Mutfağı’ndaki mazisi 60. yılını doldurdu. Türkiye’nin ilk paketli ununu üreten ve perakende un pazarında lider konumda yer alan Sinangil; çok amaçlı unlar, fonksiyonel unlar, geleneksel unlar, hazır ekmek karışımları, irmik, kek unları, geleneksel ürünler, özel amaçlı unlar, glütensiz unlar, pastacılık malzemeleri, pişirme yardımcıları ile tatlı serisi kategorilerinde 200’den fazla ürünü tüketiciyle buluşturuyor. İnsan odaklı bir yaklaşım benimseyen Sinangil, AR-GE merkezinde geliştirdiği yenilikçi ürünler ile ihtiyaca göre un anlayışını sürdürülebilir çalışmalarla destekliyor. Bu doğrultuda, Sinangil Gluten Yok markası altında glütensiz un, ekmek ve atıştırmalıklar üreterek çölyak hastalarına ve glütensiz beslenmeyi tercih edenlere yönelik önemli bir gereksinimi karşılıyor.

Tags: #geleneksellezzetler#gida#gidahaberleri#gıdaendüstirisi#instagram#lezzet#mazininlezzeti#mutfağınmirası#mutfak#sef#sinangil#sinangil60yıl#sosyalmedya#şükrankaymak#tarifler#türkiyeninilkpaketliunmarkası#unluürünler#unmarkası#yemek#yemekkültürü#yemektarifleriUN
Previous Post

Asido; kendisi küçük etkisi büyük

Next Post

Nestlé Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Departmanında Üst Düzey Atama

fdturkey

fdturkey

Related Posts

Kocaman Balıkçılık: Türkiye’nin Köklü Balıkçılık Markasından Küresel Vizyon
Haberler

Kocaman Balıkçılık: Türkiye’nin Köklü Balıkçılık Markasından Küresel Vizyon

by fdturkey
16/06/2025
PepsiCo Türkiye “Bir Damla Bir Dünya Projesi” ile fabrikalarında kullandığı suyu doğaya geri kazandırıyor
Haberler

PepsiCo Türkiye “Bir Damla Bir Dünya Projesi” ile fabrikalarında kullandığı suyu doğaya geri kazandırıyor

by fdturkey
13/06/2025
Tokyo, JOOP 2025 Yarışmasıyla Zeytinyağı ve Tasarımda Mükemmelliği Kutluyor
Haberler

Tokyo, JOOP 2025 Yarışmasıyla Zeytinyağı ve Tasarımda Mükemmelliği Kutluyor

by fdturkey
13/06/2025
Doritos’un yeni kampanyası “Herkes mi Doritos?” yayında
Haberler

Doritos’un yeni kampanyası “Herkes mi Doritos?” yayında

by fdturkey
13/06/2025
Komili Zeytin ve Zeytinyağı Enstitüsü’nün kadın çiftçilere verdiği eğitimlerin yeni dönemi tamamlandı
Haberler

Komili Zeytin ve Zeytinyağı Enstitüsü’nün kadın çiftçilere verdiği eğitimlerin yeni dönemi tamamlandı

by fdturkey
13/06/2025
Next Post
Nestlé Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Departmanında Üst Düzey Atama

Nestlé Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Departmanında Üst Düzey Atama

Emirates, 300 yemek tarifinden oluşan vegan mutfağına olan talebin %40 arttığını duyurdu

Emirates, 300 yemek tarifinden oluşan vegan mutfağına olan talebin %40 arttığını duyurdu

Pınar’dan yumuşak içimli “Pınar Sparkling”

Pınar’dan yumuşak içimli “Pınar Sparkling”

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ONLINE MAGAZINE

The Latest Video News

Newsletter

  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
Call us: +90 212 454 22 22

© Copyright 2025, All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın

© Copyright 2025, All Rights Reserved