• Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
  • English
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Patos, Brüksel’den “Lezzet Ödülü” aldı

Patos, Brüksel’den “Lezzet Ödülü” aldı

Yerli ve milli markalarımızın dünya çapında tanınması ve takdir edilmesi, Türkiye'nin ekonomik büyümesine ve marka değerine olumlu katkı sağlıyor. Türkiye’yi dünya lezzetleri arasında temsil eden PATOS, TACO baharatlı ürünü kapsamında gösterdiği başarı ve sahip olduğu lezzet kalitesiyle birlikte Türkiye'nin yerli ve milli markaları arasında öne çıkıyor. Bu kapsamda PATOS, Brüksel'de gerçekleşen International Taste Institute tarafından düzenlenen değerlendirmelerde, lezzet ödülünü almaya hak kazandı

fdturkey by fdturkey
07/02/2024
in Firmalardan haberler, Haberler
Reading Time: 1 min read
A A

International Taste Institute, Avrupa’nın prestijli aşçılık ve içecek derneklerine üye profesyoneller ile çalışıyor. Bu değerlendirmelerde, ürünler kör tadım yöntemiyle değerlendiriliyor ve bu tat değerlendirmeleri sonucunda uluslararası bir jüri tarafından geri dönüşler alınıyor. TÜRK MARKASINDAN DÜNYA ÇAPINDA ÖDÜL GURURU Her yıl dünyanın dört bir yanından çok sayıda üreticinin binlerce ürünle başvuruda bulunarak değerlendirildiği, mükemmel tat kalitesindeki gıdaları onaylayan, International Taste Institute tarafından verilen lezzet ödülleri açıklandı. Yüzde yüz yerli ve milli üretim olan PATOS, TACO baharatlı ürünüyle, bağımsız şef ve tadım uzmanları tarafından yapılan kör tadım testleriyle lezzet ödülü almaya hak kazandı. Ürünün tadı, deneyimli ve alanında uzman isimlerden oluşan uluslararası jüri tarafından olumlu şekilde değerlendirildi. PATOS TACO’nun ödüllendirilme süreci, uluslararası uzmanların detaylı tadımlarına, duyusal analizlerine ve raporlarına dayanıyor.

Tags: # lezzetödülü#culinaryexperts#gida#gidahaberleri#InternationalTasteInstitute#localproduction#milliüretim#patos#Taco#tadımuzmanları#tasteawards
Previous Post

Türkiye’nin en az %70’inde laktoz intoleransı var

Next Post

Yenilikçi beslenme trendleri “Fonksiyonel Gıda Moleküler Eğitimi”nde

fdturkey

fdturkey

Related Posts

Kocaman Balıkçılık: Türkiye’nin Köklü Balıkçılık Markasından Küresel Vizyon
Haberler

Kocaman Balıkçılık: Türkiye’nin Köklü Balıkçılık Markasından Küresel Vizyon

by fdturkey
16/06/2025
PepsiCo Türkiye “Bir Damla Bir Dünya Projesi” ile fabrikalarında kullandığı suyu doğaya geri kazandırıyor
Haberler

PepsiCo Türkiye “Bir Damla Bir Dünya Projesi” ile fabrikalarında kullandığı suyu doğaya geri kazandırıyor

by fdturkey
13/06/2025
Tokyo, JOOP 2025 Yarışmasıyla Zeytinyağı ve Tasarımda Mükemmelliği Kutluyor
Haberler

Tokyo, JOOP 2025 Yarışmasıyla Zeytinyağı ve Tasarımda Mükemmelliği Kutluyor

by fdturkey
13/06/2025
Doritos’un yeni kampanyası “Herkes mi Doritos?” yayında
Haberler

Doritos’un yeni kampanyası “Herkes mi Doritos?” yayında

by fdturkey
13/06/2025
Komili Zeytin ve Zeytinyağı Enstitüsü’nün kadın çiftçilere verdiği eğitimlerin yeni dönemi tamamlandı
Haberler

Komili Zeytin ve Zeytinyağı Enstitüsü’nün kadın çiftçilere verdiği eğitimlerin yeni dönemi tamamlandı

by fdturkey
13/06/2025
Next Post
Yenilikçi beslenme trendleri “Fonksiyonel Gıda Moleküler Eğitimi”nde

Yenilikçi beslenme trendleri “Fonksiyonel Gıda Moleküler Eğitimi”nde

Dış pazar arayışında e-ihracat bir maden

Ocak ayında temel gıda ihracatı 1,03 milyar dolar

Solarex Istanbul güneş enerjisinin dönüşümüne öncülük ediyor

Solarex Istanbul güneş enerjisinin dönüşümüne öncülük ediyor

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ONLINE MAGAZINE

The Latest Video News

Newsletter

  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
Call us: +90 212 454 22 22

© Copyright 2025, All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın

© Copyright 2025, All Rights Reserved