• Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
  • English
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Fersan, Türkiye’de ilk kez endüstriyel bal sirkesi üretimine gidiyor

Fersan, Türkiye’de ilk kez endüstriyel bal sirkesi üretimine gidiyor

fdturkey by fdturkey
22/07/2024
in Haberler
Reading Time: 2 mins read
A A

Fersan ve TEGEM Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Türkiye’de ilk kez endüstriyel bal sirkesi üretimi için iş birliğine gidiyor.

Türkiye’nin lider sirke üreticisi Fersan, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) bünyesindeki Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü ile bal sirkesi üretimi konusunda önemli bir iş birliğine gidildiğini duyurdu. İki kurum arasında imzalanan Kamu Özel Sektör İş Birliği protokolü kapsamında ülkemizde ilk kez endüstriyel bal sirkesi üretimi gerçekleştirilecek. 

Söz konusu iş birliği protokolü, bal sirkesinin endüstriyel üretiminin standardizasyonu ve endüstriye kazandırılma olanaklarının değerlendirilmesini kapsıyor. Fersan ve TAGEM’e bağlı Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Arıcılık Araştırma Merkezi tarafından yapılan ön çalışmaların başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından ürünün sektöre kazandırılması amacıyla iş birliği hayata geçirildi.

Fersan CEO’su Gürhan Güven konuyla ilgili olarak şu görüşleri dile getirdi: “Fersan olarak, TAGEM Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü ile bal sirkesi üretimi kapsamında önemli bir iş birliğine imza attık. Ülkemizde ilk kez endüstriyel üretimi gerçekleştirilecek olan bal sirkesinin, gıda sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bu heyecan verici iş birliğiyle, her zaman olduğu gibi yenilikçi ve kaliteli ürünlerimizi değerli tüketicilerimizle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.”

Tags: #bal#endustriyelbalsirkesi#Fersan#gida#gidahaberleri
Previous Post

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı F İstanbul’un Açılışını Gerçekleştirdi

Next Post

Barry Callebaut Türkiye, “The Future of Indulgence” etkinliğinde çikolata tutkusunun geleceğini paylaştı

fdturkey

fdturkey

Related Posts

Ödüllü makarna markası Pastavilla, 25 Ekim Dünya Makarna Günü’nde “Hep Aklımda” diyor
Haberler

Ödüllü makarna markası Pastavilla, 25 Ekim Dünya Makarna Günü’nde “Hep Aklımda” diyor

by fdturkey
28/10/2025
Ülker, sürdürülebilirlikte 10 yıllık hedeflerini aştı
Haberler

Ülker, sürdürülebilirlikte 10 yıllık hedeflerini aştı

by fdturkey
28/10/2025
Üretimden Markalaşmaya: Almanya’da Sürdürülebilir Büyümenin Yolu
Haberler

Üretimden Markalaşmaya: Almanya’da Sürdürülebilir Büyümenin Yolu

by fdturkey
27/10/2025
Yaş meyve sebze ve meyve sebze mamullerinde yeni hedef Norveç
Haberler

Yaş meyve sebze ve meyve sebze mamullerinde yeni hedef Norveç

by fdturkey
27/10/2025
Cola Turka, The Hammer Awards’ta Bronz Ödül Kazandı
Haberler

Cola Turka, The Hammer Awards’ta Bronz Ödül Kazandı

by fdturkey
27/10/2025
Next Post
Barry Callebaut Türkiye, “The Future of Indulgence” etkinliğinde çikolata tutkusunun geleceğini paylaştı

Barry Callebaut Türkiye, "The Future of Indulgence" etkinliğinde çikolata tutkusunun geleceğini paylaştı

Cafe Crown’dan ilk ve tek: Tahinli Kahve

Cafe Crown’dan ilk ve tek: Tahinli Kahve

Un ihracatı artıyor, Eksun Gıda rotayı genişletiyor

Un ihracatı artıyor, Eksun Gıda rotayı genişletiyor

ONLINE MAGAZINE

The Latest Video News

Newsletter

  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
Call us: +90 212 454 22 22

© Copyright 2025, All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın

© Copyright 2025, All Rights Reserved