Helal gıda katkı maddeleri ve standartları Dünya Helal Zirvesi’nin gündeminde
Dünya Helal Zirvesi’nin 21 Aralık’taki ilk gününde, “Helal Pazarı ve Helal Kalite Altyapısı”, “Helal Standardizasyonda Yeni Zorluklar ve Fırsatlar”, “Uygunluk...
Dünya Helal Zirvesi’nin 21 Aralık’taki ilk gününde, “Helal Pazarı ve Helal Kalite Altyapısı”, “Helal Standardizasyonda Yeni Zorluklar ve Fırsatlar”, “Uygunluk...
Ankutsan, Ekonomist Dergisi ve Türkiye Ekonomi Bankası ( TEB ) işbirliğinde düzenlenen "Anadolu’nun En Büyük 500 şirketi ‘’ araştırmasında en...
Verilere göre, Türk şirketlerinin ortalama yaşı 34. Açılan şirketlerin büyük bir bölümü ise 10 yılını doldurmadan faaliyetlerini sonlandırıyor. Ancak bu...
Yeni nesil girişimcilerin geleceğe ümitle bakmamızı sağladığı yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlerinin ses getirdiği Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarında, yerli katılımcılarla...
Dünya çapında 150’den fazla ülkede etkinliğini sürdüren Mondelēz International, atıştırmalık tüketiminin kaydettiği büyümeyi açıklayan bir atıştırmalık raporu yayınladı. Rapora göre,...