• Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
  • English
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Pesto Barilla, “Kaşıklanabilir” yeni kavanozunu tüketicilerin beğenisine sundu

Pesto Barilla, “Kaşıklanabilir” yeni kavanozunu tüketicilerin beğenisine sundu

editor by editor
26/07/2022
in Haberler
Reading Time: 1 min read
A A

İtalyan fesleğeni ve dünyaca ünlü İtalyan peynir çeşitlerinden birisi olan Parmigiano Reggiano ile üretilen, kremamsı dokusuyla Pesto Barilla’; yenilenen “kaşıklanabilir” kavanozuyla raflardaki yerini aldı. Sürdürülebilir tarım metoduyla üretilen fesleğen kullanan küresel seviyedeki ilk sos markası olan Pesto Barilla, yeni kavanoz tasarımıyla ürün israfının da önüne geçmeyi hedefliyor.

Barilla’nın, makarna sosları arasında bağımsız bir marka olarak konumlandırmayı hedeflediği yeni stratejisine paralel olarak Pesto Barilla, kullanımı daha kolay ve daha modern yeni kavanozu ile lezzet düşkünlerinin sofralarına konuk oluyor. Yeni kavanozu, tüketicilerin kavanozun dibinde kalan tüm sosu bir kaşık ile kolayca almasını ve bir damla sosun bile israf edilmemesini sağlıyor.

İtalya’nın Parma ve Modena bölgelerinde üretilen coğrafi işaretli bir peynir çeşidi olan Parmigiano Reggiano kullanılarak üretilen Pesto Barilla, aynı zamanda sürdürülebilir tarım metoduyla üretilen fesleğen kullanan küresel seviyedeki ilk sos markası olarak da öne çıkıyor.

Tags: #feslegen#gida#gıdaendüstrisi#gıdafaaliyetleri#italya#İtalyan#kasıklanabilir#krema#marka#modena#parma#ParmigianoReggiano#pesto#pestobarilla#peynir#peynircesitleri#sos#sürdürülebilir#surdurulebilirgida#sürdürülebilirlik#sürdürülebilirtarım#urun#ürüncesitliligimakarna
Previous Post

Tahıl koridoru anlaşması buğday fiyatlarının düşmesini sağladı

Next Post

Şölen’in yeni CEO’su Erdoğan Çoban oldu

editor

editor

Related Posts

Doğanay Gıda’nın Yeni Pazarlama Direktörü Pınar Nokay Oldu
Haberler

Doğanay Gıda’nın Yeni Pazarlama Direktörü Pınar Nokay Oldu

by fdturkey
03/10/2025
Türkiye’nin İlk İç Lojistik Fuarı HOW-Hub of Warehouse, Sektörü İstanbul’da Buluşturdu
Haberler

Türkiye’nin İlk İç Lojistik Fuarı HOW-Hub of Warehouse, Sektörü İstanbul’da Buluşturdu

by fdturkey
03/10/2025
Tadelle ve Sarelle’ye World Taste Award’dan Altın ödül
Haberler

Tadelle ve Sarelle’ye World Taste Award’dan Altın ödül

by fdturkey
03/10/2025
Nestlé Türkiye İçecekler İş Birimi’nde Üst Düzey Atama
Haberler

Nestlé Türkiye İçecekler İş Birimi’nde Üst Düzey Atama

by fdturkey
03/10/2025
Uluslararası Arıcılık Kongresi Apimondia’da  Türk bilim insanlarının bilimsel oturumuna rekor katılım
Haberler

Uluslararası Arıcılık Kongresi Apimondia’da Türk bilim insanlarının bilimsel oturumuna rekor katılım

by fdturkey
01/10/2025
Next Post
Şölen’in yeni CEO’su Erdoğan Çoban oldu

Şölen'in yeni CEO'su Erdoğan Çoban oldu

Tat Gıda, Avrupa Birliği’nden Ar-Ge desteği almaya hak kazandı

Tat Gıda, Avrupa Birliği’nden Ar-Ge desteği almaya hak kazandı

Fi Global, uluslararası yiyecek ve içecek malzemeleri endüstrisini yeniden bir araya getiriyor

Fi Global, uluslararası yiyecek ve içecek malzemeleri endüstrisini yeniden bir araya getiriyor

ONLINE MAGAZINE

The Latest Video News

Newsletter

  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
Call us: +90 212 454 22 22

© Copyright 2025, All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın

© Copyright 2025, All Rights Reserved