• Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
  • English
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Veganların yeni tercihi humus dolgulu falafel oluyor

Veganların yeni tercihi humus dolgulu falafel oluyor

editor by editor
20/06/2022
in Haberler
Reading Time: 1 min read
A A

2005 yılında Türkiye’de ilk konsept çiğköfte şubesini açan Çiğköftem, Falafel’in 2019 yılında ürün gamına aldı. Çiğköftem, Falafel’i ilk aşamada kendi özel tarifiyle satışa sundu. Ardından da yaptığı Ar-Ge çalışmalarıyla ürünü geliştirdi ve 2021 yılından itibaren Humus Dolgulu Falafel ortaya çıktı.

Satışa sunulduğu ilk günden itibaren özel bir ilgi ile karşılaşan Humus Dolgulu Falafel, özellikle veganlar tarafından çokça tercih ediliyor. Öğle yemeği, akşam yemeği ve atıştırmalık öğün ihtiyacında her geçen gün daha fazla tüketilmeye başlayan Humus Dolgulu Falafel, besin değeri açısından doyurucu ve uzun süre tok tutma özelliğine sahip. Humus Dolgulu Falafel’in sadece 100 gramıyla dahi yetişkin bir bireyin günlük protein ihtiyacının yüzde 10’u karşılanabiliyor.

Protein değeri yüksek olmasına rağmen düşük kalorili bir besin olduğu için spor ve diyet yapanlar için de en ideal seçeneklerden olan Humus Dolgulu Falafel, Çiğköftem şubelerinde 150 ve 400 gramlık porsiyonların yanı sıra dürüm ve Falafel Salatası olarak da satışa sunuluyor. Çiğköftem, Humus Dolgulu Falafel’in Türkiye’deki ilk ve tek üreticisi olarak öne çıkıyor. Besin değeri yüksek olan bu ürün aynı zamanda yurtdışına da ihraç ediliyor.

Tags: #arge#besin#cigkofte#Cigkoftem#falafel#gida#gıdaendüstrisi#gıdafirması#gıdaiçeriği#humus#humuslufalafel#ogleyemegi#ürüngamı#vegancigkofte#vegangıdavegan
Previous Post

Barselona’da “Turkish Salmon from Black Sea” dikkat çekti

Next Post

Ferrero Fındık, ‘Fındık ve Mamulleri’ kategorisinde birinci oldu

editor

editor

Related Posts

Tetra Pak, Gıda İşleme ve Paketlemede Geleceğin Çözümlerini Avrasya Ambalaj Food-Tech 2025’te Sunuyor
Haberler

Tetra Pak, Gıda İşleme ve Paketlemede Geleceğin Çözümlerini Avrasya Ambalaj Food-Tech 2025’te Sunuyor

by fdturkey
15/10/2025
Lesaffre Türkiye, Dünya Ekmek Günü’nde geçmişle gelecek arasında köprü kuruyor
Haberler

Lesaffre Türkiye, Dünya Ekmek Günü’nde geçmişle gelecek arasında köprü kuruyor

by fdturkey
15/10/2025
Yerli Üretimle Güçlenen Sürdürülebilir Gelecek
Haberler

Yerli Üretimle Güçlenen Sürdürülebilir Gelecek

by fdturkey
15/10/2025
Pastavilla’dan “Meme Kanseri Farkındalık Ayı”nda kadınlara çağrı
Haberler

Pastavilla’dan “Meme Kanseri Farkındalık Ayı”nda kadınlara çağrı

by fdturkey
15/10/2025
Yörsan, Tarımsal Üretimin Kalbindeki Kadın Gücünü Kutluyor
Haberler

Yörsan, Tarımsal Üretimin Kalbindeki Kadın Gücünü Kutluyor

by fdturkey
14/10/2025
Next Post
Ferrero Fındık, ‘Fındık ve Mamulleri’ kategorisinde birinci oldu

Ferrero Fındık, ‘Fındık ve Mamulleri’ kategorisinde birinci oldu

Ocak-mayıs tarım grubu ihracatı tarihin en yüksek rekorunu kırdı

Ocak-mayıs tarım grubu ihracatı tarihin en yüksek rekorunu kırdı

Ceviz ve Sağlıklı Yaşlanma Çalışması Araştırması: “Ceviz tüketimi kanser ilerlemesini yavaşlatabilir”

Ceviz ve Sağlıklı Yaşlanma Çalışması Araştırması: “Ceviz tüketimi kanser ilerlemesini yavaşlatabilir”

ONLINE MAGAZINE

The Latest Video News

Newsletter

  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
Call us: +90 212 454 22 22

© Copyright 2025, All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın

© Copyright 2025, All Rights Reserved