• Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
  • English
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Kervan gıda 2022 ilk çeyrek konsolide sonuçlarını açıkladı

Kervan Gıda’da iki önemli atama gerçekleşti

editor by editor
16/08/2022
in Haberler
Reading Time: 1 min read
A A

(İHA) Halka arzla yakaladığı ivmeyle üretim ve ihracat hacmini artıran Kervan Gıda, gelişen operasyonel yapısı ve büyüyen hedeflerine paralel olarak organizasyonel dönüşüm çalışmalarını da hızlandırdı. Son olarak şirketin büyüyen hedef ve iş hacmine paralel organizasyonel değişikliklere iki genel müdür yardımcısı ataması eklendi.

Oğuz Ay, Genel Müdür Yardımcılığına terfi etti

Şirketten yapılan açıklamaya göre Kervan Gıda’da Pazarlama ve Strateji Grup Başkanı olarak görev yapan Oğuz Ay, görev değişikliği ile Satış, Pazarlama, Kalite ve Stratejiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna atandı. Hızlı tüketim sektöründe farklı firmalarda uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapmış olan Oğuz Ay, 2017 yılından bu yana Kervan Gıda’da görevine devam ediyor. Şirketin Polonya’da üretim yapan ZPC Otmuchow’ın hisselerini satın almasından sonra şirketin icra kurulu üyesi olarak da görev yapan Oğuz Ay, şirketin global satış ve pazarlama stratejisinin yapılandırılmasında önemli sorumluluklar üstlendi.

30 yılı aşkın deneyimiyle sektörün önemli firmalarında üst düzey yöneticilik yapan Türkşad Salihoğulları Kervan Gıda Operasyon Grup Başkanlığı, Mali İşler Direktörlüğü Finansal Kontrol ve Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü ile Bilgi Teknolojileri Kıdemli Yöneticiliğinden Sorumlu Genel Müdür yardımcısı olarak görevine başladı.

Tags: #atama#dönüşüm#halkaarz#hedef#ihracatfaaliyetleri#ihracathaberleri#kervan#kervangida#pazarlama#pozisyon#üretim#üretimfaaliyetleri#üstdüzeyatama#verimlilikihracatticaret
Previous Post

Farklı türde üretilen reçeller raflarda yerini alıyor

Next Post

Golf Dondurma, American Institute of Baking sertifikası almaya hak kazandı

editor

editor

Related Posts

TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar: “Tüketiciyi Tanımadan İnovasyon Geliştirilemez”
Haberler

TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar: “Tüketiciyi Tanımadan İnovasyon Geliştirilemez”

by fdturkey
15/10/2025
Tetra Pak, Gıda İşleme ve Paketlemede Geleceğin Çözümlerini Avrasya Ambalaj Food-Tech 2025’te Sunuyor
Haberler

Tetra Pak, Gıda İşleme ve Paketlemede Geleceğin Çözümlerini Avrasya Ambalaj Food-Tech 2025’te Sunuyor

by fdturkey
15/10/2025
Lesaffre Türkiye, Dünya Ekmek Günü’nde geçmişle gelecek arasında köprü kuruyor
Haberler

Lesaffre Türkiye, Dünya Ekmek Günü’nde geçmişle gelecek arasında köprü kuruyor

by fdturkey
15/10/2025
Yerli Üretimle Güçlenen Sürdürülebilir Gelecek
Haberler

Yerli Üretimle Güçlenen Sürdürülebilir Gelecek

by fdturkey
15/10/2025
Pastavilla’dan “Meme Kanseri Farkındalık Ayı”nda kadınlara çağrı
Haberler

Pastavilla’dan “Meme Kanseri Farkındalık Ayı”nda kadınlara çağrı

by fdturkey
15/10/2025
Next Post
Golf Dondurma, American Institute of Baking sertifikası almaya hak kazandı

Golf Dondurma, American Institute of Baking sertifikası almaya hak kazandı

WorldFood İstanbul 30’uncu yılında 400’ün üzerinde satın almacı ağırlayacak

WorldFood İstanbul 30’uncu yılında 400'ün üzerinde satın almacı ağırlayacak

Kerevitaş’ın 2022 yılının ilk yarısında konsolide cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 156 oranında arttı

Kerevitaş'ın 2022 yılının ilk yarısında konsolide cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 156 oranında arttı

ONLINE MAGAZINE

The Latest Video News

Newsletter

  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
Call us: +90 212 454 22 22

© Copyright 2025, All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın

© Copyright 2025, All Rights Reserved