• Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
  • EnglishEnglish
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
BEE’O Propolis’ten bir inovasyon daha: BEE’O Up Propolisli Şurup

BEE’O Propolis’ten bir inovasyon daha: BEE’O Up Propolisli Şurup

Türkiye’nin ilk ve tek yerli İnovasyon Ödüllü Anadolu propolisi üreticisi BEE’O Propolis, eczanelerde satışa sunulan BEE’O UP ürünleri ile yenilikçi ürün kavramını baştan yazıyor. Firma, BEE’O UP Propolisli Şurup ile çocuklara lezzetli ve beslenmelerine değer katacak bir gıda sunuyor.

editor by editor
10/11/2020
in Firmalardan haberler
1 min read

BEE’O Propolis’in, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te geliştirdiği, inovasyon ödüllü, patentli yöntemiyle özütlediği propolisten, portakal suyundan ve ham baldan oluşan formülüyle BEE’O UP Propolisli Şurup, hiçbir koruyucu, katkı maddesi ve ilave şeker içermiyor. Yüksek sıcaklıklarda işlem görmeden ve polenleri tutacak şekilde filtre edilmeden, tüm besin içeriği korunan ham bal ile tatlandırılan bu ürün, çocuklara %100 doğal ve saf bir lezzet sunuyor.

Propoliste bulunan fenolik ve flavonoid bileşenler açısından zengin BEE’O UP Propolisli Şurup, doğal C vitamini içeriği ile bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunuyor. Ayrıca kan damarlarının, kemiklerin, kıkırdağın, diş ve diş etlerinin normal fonksiyonlarının korunmasına yardımcı oluyor ve demir emilimini arttırıyor. Normal enerji oluşum metabolizmasını da destekleyen BEE’O UP Propolisli Şurup, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına da katkıda bulunuyor.

İçeriğinde, %5 oranında saf Anadolu propolisi bulunan şurupta ayrıca %35 oranında ham bal ve %60 oranında doğal portakal suyu bulunuyor. Çocuklar için her gün 1 ölçek tüketilmesi tavsiye ediliyor.

Tags: #beeo#foodtrade#foodturkey#gida#gidadergisi#honeyexport#propolislisurup#yeniurunfoodmagazinehoneypropolis
Previous Post

Godiva’dan ışıltılı yeni yıl koleksiyonu

Next Post

Bursa, yaban mersini ve ahududu üretiminin merkezi haline gelecek

editor

editor

Related Posts

Hamidiye Su uluslararası lezzet ödülünün sahibi oldu
Firmalardan haberler

Hamidiye Su uluslararası lezzet ödülünün sahibi oldu

by editor
20/07/2022
İçim Fit’in yüksek proteinli sütleri raflarda yerini aldı
Firmalardan haberler

İçim Fit’in yüksek proteinli sütleri raflarda yerini aldı

by editor
18/07/2022
Sessiz, güçlü ve atletik E100-E180!
Firmalardan haberler

Sessiz, güçlü ve atletik E100-E180!

by editor
18/07/2022
Metro Türkiye, 2021 yılı Etki Raporu’nu yayımladı
Firmalardan haberler

Metro Türkiye, 2021 yılı Etki Raporu’nu yayımladı

by editor
18/07/2022
Yarı vejeteryanlar, et ve süt ürünleri alternatiflerinde inovasyonun itici gücü
Firmalardan haberler

Yarı vejeteryanlar, et ve süt ürünleri alternatiflerinde inovasyonun itici gücü

by editor
18/07/2022
Next Post
Bursa, yaban mersini ve ahududu üretiminin merkezi haline gelecek

Bursa, yaban mersini ve ahududu üretiminin merkezi haline gelecek

Özel bitkilerden temiz içerikli, sağlıklı atıştırmalık: Mamibar

Özel bitkilerden temiz içerikli, sağlıklı atıştırmalık: Mamibar

November 2020

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Subscribe Us

ONLINE MAGAZINE
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
Call us: +90 212 454 22 22

© Copyright 2022, All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın

© Copyright 2022, All Rights Reserved