• Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
  • EnglishEnglish
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Food Turkey
No Result
View All Result
Marsa, sürdürülebilirliğe önem verdi,  “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı

Marsa, sürdürülebilirliğe önem verdi, “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı

editor by editor
15/09/2021
in Haberler
1 min read

Türkiye’nin lider margarin ihracatçılarından Marsa, sürdürülebilirlik kapsamında yaptığı öncü çalışmalar sonucunda “Sıfır Atık Belgesi” aldı.

Türkiye’de tek alanda kurulu en büyük kapasiteli yağ üretim tesisine sahip olan Marsa, sürdürülebilirlik kapsamında yaptığı çalışmalar sonucunda ‘Sıfır Atık Belgesi’ni almayı başardı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, kendi tesislerinde sıfır atık yönetim sistemini kuran ve işleten firmalara verdiği Sıfır Atık belgesi; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesini veya minimize edilmesini, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanması süreçlerini kapsıyor.

Yağ İş Birimi CEO’su Şükrü Çin

Şükrü Çin: Sürdürülebilirlikte değer oluşturacak işlere imza atıyoruz

Yağ İş Birimi CEO’su Şükrü Çin, “Faaliyetlerimizin her aşamasında sürdürülebilirliği ön plana alıyor, atık yönetimi, israfın önlenmesi ve geri dönüşüm konusunda inovatif projelere büyük önem veriyoruz. Son yıllarda Marsa’da tesislerimizden çıkan toplam atıklarımızın azaltılması amacıyla geliştirdiğimiz projelerle geri dönüşüme önemli katkılar sağladık. Bu çalışmalarımızın sonucunda almaya hak kazandığımız ‘Sıfır Atık Belgesi’ ile sürdürülebilirlik alanındaki başarımızı da tescillemiş olduk,” dedi.

Tags: #dergi#foodbusiness#foodturkey#gidasektoru#margarin#Marsa#sifiratik
Previous Post

IMA Dairy & Food’dan, birbirinden kolay ayrılabilen çoklu PET ambalaj sistemleri

Next Post

BENEO, göleti vahşi yaşam cennetine dönüştürüyor

editor

editor

Related Posts

Kerevitaş’ın 2022 yılının ilk yarısında konsolide cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 156 oranında arttı
Haberler

Kerevitaş’ın 2022 yılının ilk yarısında konsolide cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 156 oranında arttı

by editor
18/08/2022
WorldFood İstanbul 30’uncu yılında 400’ün üzerinde satın almacı ağırlayacak
Haberler

WorldFood İstanbul 30’uncu yılında 400’ün üzerinde satın almacı ağırlayacak

by editor
17/08/2022
Golf Dondurma, American Institute of Baking sertifikası almaya hak kazandı
Haberler

Golf Dondurma, American Institute of Baking sertifikası almaya hak kazandı

by editor
16/08/2022
Kervan gıda 2022 ilk çeyrek konsolide sonuçlarını açıkladı
Haberler

Kervan Gıda’da iki önemli atama gerçekleşti

by editor
16/08/2022
Farklı türde üretilen reçeller raflarda yerini alıyor
Haberler

Farklı türde üretilen reçeller raflarda yerini alıyor

by editor
15/08/2022
Next Post
BENEO, göleti vahşi yaşam cennetine dönüştürüyor

BENEO, göleti vahşi yaşam cennetine dönüştürüyor

WorldFood İstanbul 29 yıllık tarihinin en başarılı rakamlarına ulaştı

WorldFood İstanbul 29 yıllık tarihinin en başarılı rakamlarına ulaştı

Eti, 60. kuruluş yıl dönümünü kutluyor

Eti, 60. kuruluş yıl dönümünü kutluyor

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Subscribe Us

ONLINE MAGAZINE
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın
Call us: +90 212 454 22 22

© Copyright 2022, All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Medya Kit
  • Dergimize Abone Olun
  • E-Dergi
  • Bize Ulaşın

© Copyright 2022, All Rights Reserved